Sider

lørdag den 30. juni 2012

My personal confession...

Mit liv er på nuværende tidspunkt nået til et punkt, hvor jeg ikke kan udskyde det uundgåelige mere. Jeg har stået i en position hvor jeg har skulle finde noget at bo i, da fremlejet i den lejlighed jeg bor i nu, udløber, og da det ikke har kunnet lade sig gøre for mig at finde en ny lejlighed, er jeg kommet frem til at jeg er nødsaget til at flytte tilbage til Jylland. Det er bestemt ikke med min gode vilje eftersom at jeg har etableret et liv i København som jeg er ualmindelig glad for, der er en masse fantastiske og dejlige mennesker jeg skal sige farvel til, udover det bliver det forfærdeligt at komme tilbage til den jyske, offentlige transport. Jeg kommer til at savne alt ved København i virkeligheden, pulsen, menneskerne, det lange åbningstider, duften af nylagt asfalt og de sene sommeraftener i Kongens Have.
Samtidigt har jeg jo været nød til at tænke på mit fremtidige studie og min fremtid og har derfor omlagt mine prioriteringer på optagelse.dk i forhold til min ansøgning til Sygeplejerskeuddannelsen, og jeg har derfor søgt ind i Vejle som 1. prioritet. Så jeg rykker til Vejle i midten af august, hvor jeg forhåbentlig er kommet ind, det håber jeg i alle fald på.
Der er jo nogle gode ting ved at jeg flytter tilbage til syd/sønderjylland, jeg kommer tættere på min familie, mine jyske venner og mine bedsteforældre. Jeg kommer også til at være tættere på Kolding, Århus og Odense, hvilket er rigtig dejligt.
Men jeg havde da tænkt mig at når jeg er færdiguddannet at jeg så skulle tilbage til København...:D    

lørdag den 23. juni 2012

Mændene skal jo have noget at spise: Hamberyg...

Så er vi nået til en ny udgave af "Mændene skal jo have noget at spise" og i denne omgang skal i have opskriften på kogt hamberyg som jeg lavede den på spotlight i Vejle 2011.

Du skal bruge:
En hamberyg
Salt
Peber
Stærk sennep (eller honning, du kan selv vælge hvad du vil "glasere" den i. Jeg er personligt glad for sennep:))
Vand (til kogning)

Sæt vandet til kogning, tilsæt salt og peber (vandet skal først sættes til at koge senere hvis retten ikke laves over ild). Tag din hamberyg og gnid godt med salt og peber over hele overfladen, læg derefter et tykt lag sennep over hele overfladen på hamberyggen, lad den ligge og trække et par timer, gerne tre, men husk at den skal ligge køligt. Når hamberyggen har trukket skal den bare sænkes i det kogende vand, så skal den bare koge, og gerne de næste 4-8 timer. Hvis i giver den alle otte timer bliver kødet vanvittig lækkert og mørt, nærmest så det falder fra hinanden. Når kødet tages op skæres det i skiver og serveres. Mmmmmmm...